עוגה בחושה קלה להכנה
שילוב טעמים נהדר של מתיקות עם חמיצות
יוגורט פירות יער של יופלה
מעניק טעם של פירות יער נהדר
הוספתי אוכמניות (קפואות אפשר למצוא כל השנה בסופר
כמובן שאם יש לכם אוכמניות טריות זה נפלא)
מוסיף המון צבע וטעם לעוגה
מוסיף המון צבע וטעם לעוגה
חומרים (לתבנית עגולה בקוטר 26 או 3 תבניות אנגלישקייק)
4 ביצים גודל L
250 גרם סוכר (1/4 1 כוסות)
250 מ"ל שמנת מתוקה תנובה 38%
300 גרם קמח רגיל (1/4 2 כוסות)
120 גרם קורנפלור (3/4 כוס)
1 שקית אבקת אפייה
2 גביעי יופלה פירות יער 3% (300 גרם)
150 גרם אוכמניות קפואות
אפשרות - להוסיף 150 גרם שוקולד לבן חתוך לקוביות בגודל בינוני
אופן הכנה
- לחמם תנור לחום של 170 מעלות.
לרפד תבנית בנייר אפייה או לשמן היטב בחמאה ולקמח. - להקציף יחד ביצים וסוכר במהירות בינונית כחמש דקות
לקבלת קצף בהיר ויציב - להוסיף שמנת מתוקה תוך כדי הקצפה ולהמשיך להקציף במהירות בינונית
עוד כשלוש דקות - להוסיף 2 גביעי יופלה ולהמשיך להקציף במהירות נמוכה
- לנפות יחד קמח,אבקת אפייה,קורנפלור ולקפל לתוך התערובת עם מטרפה או מרית. להוסיף מחצית מכמות האוכמניות ולקפל לתערובת.
(וגם שוקולד לבן קצוץ אם החלטתם להוסיפו לעוגה) - להעביר את הבלילה לתבנית ולפזר מעל את שאר האוכמניות.
לאפות כ-35 דקות לתבנית אנגלישקייק
או 50 דקות בתבנית עגולה בקוטר 26.
יש לאחסן את העוגה במקרר.
0 Komentar untuk "עוגת פירות יער "