ממרח לוטוס לא מחזיק אצלנו בבית מעמד הרבה זמן
לרוב הוא נגמר לפני שאני מצליחה לתכנן להכין ממנו עוגה
לרוב הוא נגמר לפני שאני מצליחה לתכנן להכין ממנו עוגה
הפעם קניתי ממרח במיוחד לבלונדיז,החבאתי אותו היטב במעמקי הארון ומצאתי רגע בו אף אחד לא היה במטבח ובכמה דקות הכנתי בלונדיז בחשתי את כל החומרים בקערה עם מטרפה ויצאו ריבועים רכים
עם ריח משגע וטעם נהדר של ממרח לוטוס
עם ריח משגע וטעם נהדר של ממרח לוטוס
חומרים (לתבנית מחולקת בגודל 18 ס"מ על 27 ס"מ)
140 גרם קמח (1 כוס)
1/2 כפית אבקת אפייה
קורט אבקת סודה לשתייה
50 גרם חמאה רכה
60 מ"ל שמן קנולה או תירס (1/4 כוס)
2 ביצים גודל L בטמפ' החדר
1 כפית תמצית וניל
100 גרם סוכר חום כהה (1/2 כוס)
200 גרם ממרח לוטוס (1/2 צנצנת)
50 גרם שוקולד צ'יפס לבן
100 גרם שוקולד צ'יפס מריר
אופן הכנה
- לרפד תבנית בנייר אפייה ולחמם תנור ל- 180 מעלות
- בקערת גדולה לשים חמאה רכה,שמן ,ממרח לוטוס וסוכר חום. לערבב עם מטרפה
- להוסיף לקערה ביצים ותמצית וניל ולערבב
- לנפות יחד קמח,אבקת אפייה ואבקת סודה לשתייה,להוסיף לקערה ולערבב רק עד לקבלת תערובת אחידה. להעביר לתבנית וליישר.
- לפזר שוקולד צ'יפס לבן ומריר מעל ולאפות כ- 20 דקות,לא לאפות יותר מ- 20 דקות אחרת יצאו בלונדיז מיובשים וקשים. לצנן היטב ולחתוך לריבועים
המתכון מבוסס על המתכון בקישור
0 Komentar untuk "בלונדיז לוטוס"