חרוסת - מתכונים לפסח

החרוסת המסורתית שלנו - מתכון מאמי היקרה
לרוב אמי היא זו שמכינה את החרוסת המושלמת והטעימה הזו. השנה אני זו שהכינה אותה
בכל זאת מסורת צריך ורצוי  לשמר



חומרים

1 חבילה תמרים בוואקום (500 גרם)
250 גר' אגוזי פקאן טחונים
250 גר' אגוזי לוז טחונים
250 גר' אגוזי מלך טחונים
170 מ"ל (3/4 כוס) יין מתוק לקידוש

אופן הכנה

ללוש בקערה גדולה את התמרים,לרכך אותם.
להוסיף את האגוזים ולמזוג מהיין כחצי כמות ולהוסיף את שאר הכמות לפי הצורך.
ללוש היטב את כל החומרים לעיסה אחידה. בתחילה העיסה מאוד שומנית בגלל השומן שמופרש מן האגוזים. לא להילחץ זה ייספג בהמשך.
ליצור כדורים  קטנים  לאחסן במקרר בקופסה אטומה
ולשמור היטב עד ערב הסדר .. זה כל כך טעים שעלול להיחטף לפני :-)




0 Komentar untuk "חרוסת - מתכונים לפסח"

Back To Top