עוגיות שוקולד צ'יפס



יש לי המון מתכונים לעוגיות שוקולד צ'יפס  וכל פעם אני משנה ומוסיפה או מורידה כדי להגיע למתכון המנצח.  הפעם יצאו עוגיות מוצלחות במיוחד ואני שמחה לשתף אתכם במתכון


חומרים 

373 גר' קמח (3/4 2 כוסות)
2/3 כפית סודה לשתיה
2/3 כפית מלח

200 גר' חמאה רכה מאוד (לא מחוממת במיקרוגל)
100 גר' סוכר לבן (1/2 כוס)
300 גר' סוכר חום כהה (1/2 1 כוסות)

2 כפיות תמצית וניל משובחת
1 כף מיץ לימון
1 ביצה M
2 חלמונים מביצה בגודל M

300 גר' שוקולד צ'יפס מריר

אופן הכנה
  1. לנפות יחד קמח וסודה לשתיה. את המלח להוסיף לאחר מכן ולערבב יחד.
  2. להקציף יחד (במערבל עם הגיטרה) חמאה ,סוכר לבן וסוכר חום. להוסיף בהדרגה את הביצה ולאחר מכן את החלמונים,תמצית וניל ומיץ לימון.
  3. להוסיף את תערובת הקמח לתערובת החמאה ולערבל רק עד שמתקבלת עיסה אחידה.
  4. להוסיף פנימה 200 גר' שוקולד צ'יפס ולערבב עם כף עץ. את ה- 100 גר' הנותרים אני שמה בצלוחית ומעטרת איתם את העוגיות .
  5. גודל העוגיה תלוי באיך שאתם מעדיפים ואוהבים.  לי יצאו 60 עוגיות מהמתכון. לסדר את העוגיות המרווחים גדולים אחת מהשניה שישאר להן מתכון לגדול.
    אפיה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות. אני שמה את התבנית במקפיא ל-10 דק' לפני האפיה.
    זמן האפיה בתנור הוא כ-  15 דק' .




0 Komentar untuk "עוגיות שוקולד צ'יפס"

Back To Top