עוגת גבינה ואוראו אישית בשני שוקולדים

עוגת גבינה אישית בשני שוקולדים,שוקולד מריר ושוקולד לבן. 
מוגשת בכוסות ,ללא צורך בייצוב על ידי ג'לטין או אינסטנט פודינג.
בין השכבות השתמשתי בעוגיות אוראו ,אפשר להשתמש בכל סוג עוגיה אהובה עליכם,כמו לוטוס, פתי בר או עוגיות אחרות



חומרים (6-10 מנות תלוי בגודל הכוס בה מסדרים את מעדן הגבינה)
 עוגת גבינה שוקולד מריר
250 מ"ל שמנת מתוקה
100 גר' שוקולד מריר קצוץ
250 גר' גבינה לבנה 5%
2 כפות סוכר

עוגת גבינה שוקולד לבן
250 מ"ל שמנת מתוקה
130 גר' שוקולד לבן קצוץ
250 גר' גבינה לבנה 5%
1 כף סוכר

עוגיות אוראו (4 אריזות פנימיות של חב' רגילה) חתוכות לקוביות

אופן הכנה
  1. להרתיח שמנת מתוקה ,לשים את השוקולד המריר הקצוץ בקערת זכוכית ולשפוך עליו את השמנת הרותחת. להמתין כדקה ולערבב עם מטרפה להמסת השוקולד. את אותו תהליך לעשות עם השוקולד הלבן. לכסות את התערובות בניילון נצמד ולהעביר למקרר למשך חמש שעות לפחות.
  2. לשים את הגבינה בקערה בינונית  ולהוסיף את הסוכר. לבחוש היטב.
  3. להקציף שמנת מתוקה זאת שבשלב הראשון הרתחנו עם שוקולד מריר,במהירות בינונית למשך דקה לשים לב לא להקציף לקצף חזק מידי אחרת תתקבל חמאת שוקולד. להעביר את התערובת המוקצפת לקערה עם הגבינה ולקפל בעזרת מטרפה את התערובת בעדינות,לקבלת תערובת אחידה. את אותו התהליך לעשות גם בשמנת מתוקה שהרתחנו בשלב הראשון עם שוקולד הלבן.
  4. לפזר מעט חתיכות עוגיות אוראו בתחתית הכוס,לחלק בין הכוסות את תערובת גבינה שוקולד מריר בצורה שווה. לפזר מעליה עוגיות אוראו חתוכות ולחלק את תערובת גבינה שוקולד לבן בצורה שווה. לפזר מעל את עוגיות האוראו הנותרות ולהעביר למקרר לייצוב למשך 6 שעות לפני ההגשה. 

0 Komentar untuk "עוגת גבינה ואוראו אישית בשני שוקולדים"

Back To Top