עוגיות חמאה עדינות בטעמי תפוז ותה ארל גריי
הרעיון לעוגיות מהספר של מרתה סטיוארט "עוגיות"
כשהעוגיות בתנור מתפשט בבית ריח משגע
של תפוז ותה ארל גריי
ראו הוזהרתם :)
חומרים
400 גר' קמח רגיל (1/2 2 כוסות )
4 שקיקי תה ארל גריי (ניתן לטחון במטחנת תבלינים לקבלת אבקה אני לא טחנתי)
קורט מלח
200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
150 גר' אבקת סוכר
1 כף גרידת תפוז
4 כפות מיץ תפוזים טרי או 2 כפות תרכיז תפוזים פריגת קפוא
1 ביצה
אופן הכנה
- לרפד 2 תבניות אנגלישקייק בנייר אפייה או ניילון נצמד
- לנפות קמח לקערה בינונית,להוסיף קורט מלח ותה ארל גריי,לערבב היטב
- בקערת מיקסר לשים חמאה,אבקת סוכר וגרידת תפוז. לערבל עם וו גיטרה במהירות בינונית לקבלת תערובת אחידה.
- להוסיף ביצה ומיץ תפוזים לערבל במהירות בינונית לקבלת תערובת אחידה
- לבסוף להוסיף לערת המערבל ,לערבל במהירות בינונית רק עד קבלת בצק אחיד
- לחלק את הבצק ל- 2 חלקים שווים ולהדק את הבצק לתבנית אנגלישקייק להעביר את הבצק למקפיא לשעה
- לאחר ההקפאה לחלץ את מלבן הבצק מהתבנית ולחתוך לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 15 עד 20 דק' (את התנור יש לחמם מראש!)
- לצנן היטב את העוגיות ולאחסן בקופסה אטומה היטב
0 Komentar untuk "עוגיות חמאה תפוז בניחוח ארל גריי"