עוגיות חמאה תפוז בניחוח ארל גריי


עוגיות חמאה עדינות בטעמי תפוז ותה ארל גריי
הרעיון לעוגיות מהספר של מרתה סטיוארט "עוגיות" 
כשהעוגיות בתנור מתפשט בבית ריח משגע 
של תפוז ותה ארל גריי
ראו הוזהרתם :)



חומרים

400 גר' קמח רגיל (1/2 2 כוסות )
4 שקיקי תה ארל גריי (ניתן לטחון במטחנת תבלינים לקבלת אבקה אני לא טחנתי)
קורט מלח
200 גר' חמאה בטמפרטורת החדר
150 גר' אבקת סוכר 
1 כף גרידת תפוז
4 כפות מיץ תפוזים טרי או 2 כפות תרכיז תפוזים פריגת קפוא
1 ביצה

אופן הכנה

  1. לרפד 2 תבניות אנגלישקייק בנייר אפייה או ניילון נצמד
  2. לנפות קמח לקערה בינונית,להוסיף קורט מלח ותה ארל גריי,לערבב היטב
  3. בקערת מיקסר לשים חמאה,אבקת סוכר וגרידת תפוז. לערבל עם וו גיטרה במהירות בינונית לקבלת תערובת אחידה. 
  4. להוסיף ביצה ומיץ תפוזים לערבל במהירות בינונית לקבלת תערובת אחידה
  5. לבסוף להוסיף לערת המערבל ,לערבל במהירות בינונית רק עד קבלת בצק אחיד
  6. לחלק את הבצק ל- 2 חלקים שווים ולהדק את הבצק לתבנית אנגלישקייק להעביר את הבצק למקפיא לשעה 
  7. לאחר ההקפאה לחלץ את מלבן הבצק מהתבנית ולחתוך לפרוסות בעובי של כחצי ס"מ לסדר בתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות בחום של 170 מעלות כ- 15 עד 20 דק' (את התנור יש לחמם מראש!)
  8. לצנן היטב את העוגיות ולאחסן בקופסה אטומה היטב





0 Komentar untuk "עוגיות חמאה תפוז בניחוח ארל גריי"

Back To Top