עוגת תפוחי עץ - טורט רך ואורירי בניחוח תפוחים משגע




טורט תפוחי עץ רך עם הפתעת תפוחים וצימוקים בפנים
ועיטור תפוחים עם קינמון
עוגה קלילה ואהובה מאוד על משפחתי



חומרים  (לתבנית בקוטר 24 גבוהה או 26 רגילה)

6 יח' ביצה גודל L
215 גר' סוכר (1 כוס ועוד 1 כף)
200 מ"ל מיץ תפוחי עץ (1 כוס)
200 מ"ל שמן קנולה או תירס (1 כוס)
375 גר' קמח תופח ( 3/4 2   כוסות)
3 כפות גדושות אינסטנט פודינג וניל


למלית
2 תפוחי עץ חמוצים קטנים,קלופים וחתוכים לקוביות קטנות
2 כפות צימוקים לבנים קטנים
2 כפות סוכר מעורבבות עם 1/4 כפית קינמון


לעיטור
3 תפוחי עץ חמוצים,קלופים ופרוסים לפרוסות דקות
3 כפות סוכר (אפשר עם קינמון ) לזרייה מעל התפוחים


אופן הכנה
  1. לחמם תנור ל - 170 מעלות. לשמן היטב את התבנית .
  2. לשים בקערת המערבל ביצים וסוכר ולהקציף לקצף סמיך ובהיר,בערך 8 דק' הקצפה.
  3. להחליש את מהירות המערבל ולהוסיף באטיות שמן ומיץ תפוחים.
  4. לנפות יחד קמח ואינסטנט פודינג ולקפל בעדינות לתערובת הביצים.
  5. להעביר 1/3 מהתערובת לתבנית, לפזר מעל את חומרי המלית - תפוחים,צימוקים וסוכר. לצקת מעל המלית את התערובת שנותרה.
  6. לסדר מעל התערובת את התפוחים הפרוסים ולפזר עליהם את הסוכר.
  7. לאפות כשעה ולשחרר את העוגה מהתבנית רק כשהיא קרה לגמרי. מומלץ להגיש עם גלידת וניל או קצפת.
  8. את העוגה רצוי לאחסן במקרר.



שלבי ההכנה בתמונות













0 Komentar untuk "עוגת תפוחי עץ - טורט רך ואורירי בניחוח תפוחים משגע"

Back To Top