עוגות גבינה ושוקולד צ'יפס בחושות וקטנות

עוגות קטנות,רכות וטעימות מאוד. קלות ומהירות הכנה.
המתכון מתאים לכ- 12 יח' תלוי בסוג התבנית בה בחרתם להשתמש.








חומרים (ל-12 יח' מאפינס או 1 תבנית אינגלישקייק)

100 גר' סוכר (1/2 כוס)
60 גר' חמאה רכה
40 גר' שמן תירס או קנולה
2 ביצים גודל M
125 גר' גבינה לבנה (1/2 גביע  קטן של גבינה לבנה)
175 גר' קמח (1/4 1 כוסות)
5 גר' אבקת אפיה (1/2 שקיק)
1/4 כפית אבקת סודה לשתיה
100 גר' שוקולד צ'יפס
1 שקיק סוכר וניל



 

אופן הכנה
  1. אפשר להכין את כל התערובת במיקסר או לערבב עם מטרפה ידנית.
    להקציף יחד בקערת מערבל עם גיטרה את החמאה,השמן והסוכר עד שמתקבלת תערובת אחידה. להוסיף ביצה,לערבל להוסיף את הביצה השנייה ולערבל כמה שניות.
  2. להוסיף לתערובת את הגבינה ולערבל עד שהיא נטמעת בתערובת.
  3. לנפות יחד יבשים:קמח,אבקת אפיה וסודה לשתיה. להוסיף בערבול איטי לתערובת.
  4. לקפל פנימה את השוקולד צ'יפס.
  5. לשמן את תבנית המאפינס עם מעט חמאה מומסת ולפזר מעל מעט סוכר וניל. להעביר את התערובת עד ל- 3/4 גובה התבנית.
  6. לאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ- 25 דק'.
  7. לצנן מעל רשת. אני הכנתי בתבניות סיליקון ,ואת חילוץ העוגות עשיתי רק לאחר שהן התקררו.

0 Komentar untuk "עוגות גבינה ושוקולד צ'יפס בחושות וקטנות"

Back To Top