עוגיות חמאה בניחוח קינמון ודבש


עוגיות חמאה עדינות עם תוספת של דבש וקינמון




חומרים
125 גר' אבקת סוכר (כוס פחות 2 כפות)
4 כפות דבש או סילאן
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
2 חלמונים (מביצה בגודל L)
2 כפיות קינמון (השתמשתי בקינמון טחון של חברת מקורמיק,מעולה!)
350 גר' קמח( 1/2 2 כוסות)

לא צריך אבקת אפייה ולא קמח תופח! 
אם תשימו אבקת אפייה הבצק יתנפח וכל הצורות שקרצתם עם החותכנים יעלמו..וזה יהיה חבל.

אבקת סוכר לזרייה על העוגיות לפני הגשה

אופן הכנה
  • להקציף יחד (עם וו גיטרה) אבקת סוכר מנופה,דבש, וחמאה. לאחר שמתקבלת תערובת אוורירית להוסיף חלמונים ולהמשיך להקציף לתערובת אחידה.
  • לנפות יחד קמח וקינמון. להוסיף לתערובת ולערבל עד קבלת בצק אחיד. לאסוף את הבצק בעדינות ולעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר לשעה.
  • לחלק את הבצק ל- 2 חלקים. לרדד על נייר אפייה מעט מקומח לעובי של כ- 4 מ"מ.
    להניח על מגש או תבנית ישרה ולהעביר למקפיא או למקרר למשך 10 דק'.
  • בעזרת חתכנים עם דוגמא או בלי דוגמא מה שיש לכם בבית,
    לקרוץ צורות ולהעביר לתבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • את הבצק הנותר לאסוף בעדינות ולצרף לחלק השני של הבצק שעוד לא רידדנו ושוב לרדד על נייר אפייה,לקרר ולקרוץ צורות.
  • לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 12-15 דקות. לצנן היטב ולשמור בקופסא אטומה.




משתפת אתכם בתמונות של חברות 
שהכינו את העוגיות

העוגיות של רותם שרגא

כל הכבוד לרותם,שחיפשה ומצאה את החותכן ,יופי של עוגיות:)



העוגיות של רויטל דיין ישי

כל הכבוד לרויטל,החותכן מקסים ביותר והעוגיות יצאו נהדר:)


    0 Komentar untuk "עוגיות חמאה בניחוח קינמון ודבש"

    Back To Top