בלונדיז האחים הבלונדינים של הבראוניז
ריבועים זהובים עם דבש ,מתובלים בקינמון וציפורן ובאמצע שכבת של גבינת שמנת מתוקה מדבש
חומרים (לתבנית מלבנית בגודל 30 על 25 ס"מ)
280 גרם קמח (2 כוסות)
1 כפית אבקת אפייה
1/4 כפית מלח
100 גרם חמאה רכה
1/4 כוס שמן
90 גרם דבש (1/4 כוס)
150 גרם סוכר חום כהה (3/4 כוס)
3 ביצים גודל L
1 כפית קינמון
1/4 כפית ציפורן
תערובת גבינה
300 גרם גבינת שמנת 16%
1 ביצה גודל L
90 גרם דבש (1/4 כוס)
2 כפות קמח תפוחי אדמה
אופן הכנה
- לחמם תנור ל- 170 מעלות
- בקערת מיקסר לשים חמאה,סוכר חום ,דבש ושמן, לערבב עם וו גיטרה לקבלת תערובת אחידה
- להוסיף ביצים בהדרגה תוך כדי ערבוב במהירות נמוכה
- לנפות יחד קמח,אבקת אפייה ולערבב פנימה קינמון וציפורן. להוסיף לקערת המיקסר ולערבב במהירות נמוכה-בינונית לקבלת תערובת אחידה
- בקערה בינונית לערבב עם מטרפה את כל חומרי תערובת הגבינה
- לרפד תבנית בנייר אפייה ולשטח מחצית מתערובת הבלונדיז,ליישר בעזרת כף ולהנית מעל את תערובת הגבינה ליישר ובעזרת כף לצקת תלוליות תערובת בלונדיז מעל תערובת הגבינה
- לאפות כ- 40 דקות
- לצנן היטב ,לחתוך לריבועים ולאחסן במקרר. נשמר כשבוע במקרר. ניתן להקפיא
0 Komentar untuk "בלונדיז דבש וגבינה"