עוגות בראוניז שוקולד קטנות ומטריפות
מרקם רך וקטיפתי. מהירות הכנה (נתון חשוב למכורי השוקולד)
חשוב להקפיד על זמן האפייה כי זה מה שיעשה את ההבדל בין עוגת בראוניז רכה ונימוחה לבין עוד עוגת שוקולד רגילה
חומרים (12 יח' בתבנית שקעים גדולה או 18 יח' בתבנית שקעים קטנה ,כמו בצילום)
160 גר' חמאה
150 גר' שוקולד מריר
150 גר' סוכר (3/4 כוס)
60 גר' סוכר חום כהה (1/3 כוס)
4 ביצים גודל M בטמפ' החדר
1 כפית תמצית וניל
קורט מלח
130 גר' קמח רגיל (1 כוס פחות כף)
1 כף גדושה קקאו
תוספות
קוביות שוקולד לבן או שוקולד חלב
שוקולד צ'יפס מריר,חמאת בוטנים,לבן .
סוכריות m&m
ציפוי שוקולד,סוכריות צבעוניות
מנג'טים מס' 4 לריפוד התבנית
אופן הכנה
- לשים בקערה שאפשר לחמם איתה במיקרוגל שוקולד וחמאה. לחמם במיקרוגל בדרגת חום בינונית עד להמסה (זהירות לא לשרוף) לבחוש היטב.
- להוסיף לתערובת השוקולד והחמאה סוכר לבן וסוכר חום ולערבב היטב. להוסיף תמצית וניל וקורט מלח ולערבב.
- להוסיף ביצים בהדרגה. לבחוש היטב לאחר כל ביצה שהוספנו.
- לנפות יחד קמח וקקאו. להוסיף לתערובת ולבחוש היטב עד קבלת תערובת אחידה.
- לרפד את התבנית במנג'טים ולמלא 3/4 גובה בתערובת. לעטר בריבוע שוקולד לבן או חלב.(אפשר גם בלי )
- לאפות בתנור בחומם מראש ל-170 מעלות כ-15 דק'. לא לאפות יותר מידי. הקיסם צריך לצאת עם פירורים שדבוקים אליו.(ראו תמונה) ולא קיסם יבש. קיסם יבש זה אומר שאפיתם יותר מדי זמן.
אפשר לאפות את עוגות בראוניז ללא קוביות שוקולד מעל ואז לצפות אותן בציפוי שוקולד שאוהבים ולעטר בסוכריות וקישוטים |
Tag :
שוקולד
0 Komentar untuk "עוגות בראוניז שוקולד אישיות"