סירופ שוקולד תוצרת בית

אני אוהבת לגלות מידי פעם מתכונים למוצרים שהייתי קונה שנים רבות מוכן בסופר
ולהפתעתי  הרבה יותר טעים וקל ולהכין אותם בבית.
סירופ שוקולד מתבקש כתוספת להמון מתוקים 
כמו פנקייק,גלידות,עוגות ואפילו שרוצים להכין כוס שוקו.
אז כדאי לכם לנסות כי ההכנה כל כך פשוטה ומהירה 
והתוצאה שמתקבלת לטעמי הרבה יותר טובה מהסירופ הקנוי



חומרים (לסירופ בכמות של  1/2 2 כוסות)
150 מ"ל מים (3/4 כוס)
150 גר' סוכר חום מסוג דמררה (3/4 כוס)
150 גר' סוכר לבן (3/4 כוס)
75 גר' קקאו (3/4 כוס)
1 כפית נס קפה
קורט מלח
4 כפות סירופ תירס בהיר (או גלוקוזה או דבש)
1 כף תמצית וניל איכותית

אופן הכנה
  1. להרתיח יחד סוכר לבן,דמררה ומים.
  2. להחליש את האש ולהוסיף קקאו מנופה,נס קפה,קורט מלח וסירופ תירס.
    לערבב היטב עם מטרפה ולהמשיך לבשל תוך כדי ערבוב על אש נמוכה במשך כ- 5 עד 10 דק' לקבלת סמיכות של סירופ.
  3. להסיר מהאש ,להוסיף את תמצית הוניל ולבחוש היטב.
  4. להעביר את הסירופ לצנצנת ולשמור במקרר. הסירופ יישמר בקירור כחצי שנה. אני העברתי את הסירופ לבקבוק שפעם היה בו סילאן  ,שטפתי אותו היטב ומלאתי אותו בסירופ שוקולד שהכנתי.
    מאוד נוח למזוג את הסירופ מתוך בקבוק לחיץ.
    ניתן לרכוש בחנויות כלי בית בקבוק המיועדים לסירופ / רטבים שמכינים בבית.
 מקור המתכון לסירופ שוקולד  כאן





הצעת הגשה

הכנתי גלידה (גלידת לוטוס מתכון כאן ) בתבניות לב מסיליקון 
ולפני ההגשה שמתי סירופ שוקולד וסוכריות לב קטנטנות












Tag : שוקולד
0 Komentar untuk "סירופ שוקולד תוצרת בית"

Back To Top