בצליות - עוגיות בצל מלוחות


עוגיות מלוחות ,נהדרות ליד מטבלים כמו אבוקדו,סלסלה וגבינות.
מה שנותן לעוגיות את הטעם הנהדר אלו הם שבבי בצל שקונים ,
בניגוד לבצל שמטגנים בבית שבבי הבצל מיובשים ומטוגנים ולכן השימוש בהם בבצק מצוין.


חומרים ( כ - 1 ק"ג )
300 גר' קמח (2 כוסות ועוד 2 כפות)
100 גר' קורנפלור (3/4 כוס)
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
3/4 כוס שבבי בצל מטוגנים (קונים מוכן בחנויות תבלינים)
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גר' שמנת חמוצה
100 גר' גבינה צהובה מגוררת

אופן הכנה
  1. לנפות לקערת מערבל קמח,קורנפלור ואבקת אפייה. להוסיף מלח,פלפל שחור ושבבי בצל. לערבל במהירות נמוכה עם וו גיטרה.
  2. להוסיף חמאה חתוכה לקוביות,שמנת חמוצה וגבינה צהובה מגוררת.
    לערבל במהירות בינונית לקבלת בצק אחיד. לאסוף את הבצק ולעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר למשך שעה וחצי לפחות.
  3.  לחתוך פיסה מהבצק לגלגל לגליל צר וארוך ,באורך של כ- 15 ס"מ. ליצור צורה של עניבה ,ראו תמונה.

לסדר את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20-25 דק'
לצנן היטב ולהעביר לקופסא אטומה.



0 Komentar untuk "בצליות - עוגיות בצל מלוחות"

Back To Top