עוגיות מלוחות ,נהדרות ליד מטבלים כמו אבוקדו,סלסלה וגבינות.
מה שנותן לעוגיות את הטעם הנהדר אלו הם שבבי בצל שקונים ,
בניגוד לבצל שמטגנים בבית שבבי הבצל מיובשים ומטוגנים ולכן השימוש בהם בבצק מצוין.
בניגוד לבצל שמטגנים בבית שבבי הבצל מיובשים ומטוגנים ולכן השימוש בהם בבצק מצוין.
חומרים ( כ - 1 ק"ג )
300 גר' קמח (2 כוסות ועוד 2 כפות)
100 גר' קורנפלור (3/4 כוס)
1 שקית אבקת אפייה
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס עבה
3/4 כוס שבבי בצל מטוגנים (קונים מוכן בחנויות תבלינים)
200 גר' חמאה קרה חתוכה לקוביות
200 גר' שמנת חמוצה
100 גר' גבינה צהובה מגוררת
אופן הכנה
- לנפות לקערת מערבל קמח,קורנפלור ואבקת אפייה. להוסיף מלח,פלפל שחור ושבבי בצל. לערבל במהירות נמוכה עם וו גיטרה.
- להוסיף חמאה חתוכה לקוביות,שמנת חמוצה וגבינה צהובה מגוררת.
לערבל במהירות בינונית לקבלת בצק אחיד. לאסוף את הבצק ולעטוף בניילון נצמד. להכניס למקרר למשך שעה וחצי לפחות. - לחתוך פיסה מהבצק לגלגל לגליל צר וארוך ,באורך של כ- 15 ס"מ. ליצור צורה של עניבה ,ראו תמונה.
לסדר את העוגיות בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
לאפות בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות כ- 20-25 דק'
לצנן היטב ולהעביר לקופסא אטומה.
Tag :
חטיפים מלוחים,
עוגיות
0 Komentar untuk "בצליות - עוגיות בצל מלוחות"