מאפינס שוקולד מרשמלו

מאפינס  מהירי הכנה מתאימים  לזמנים בהם
 בדיוק נגמרים כל דברי המתיקה בבית
צנצנת העוגיות התרוקנה (כן כן גם אצלי זה קורה )
ובדיוק אז מתחשק למישהו כאן בבית משהו מתוק
(לא מסגירה שמות)
המרשמלו נמס באפייה לתוך תערובת השוקולד
ומעניק מתיקות נהדרת ומרקם נפלא


חומרים (12 מאפינס גדולים)
210 גר' קמח (1/2 1 כוסות)
45 גר' קקאו (1/2 כוס)
1 כפית אבקת אפייה
קורט מלח
115 גר' סוכר (1/2 כוס ועוד כף אחת)
2 ביצים
200 מ"ל חלב ( לפרווה - חלב סויה או חלב קוקוס)
1 כפית תמצית וניל
6 כפות שמן תירס ( או קנולה)

100 גר' שוקולד צ'יפס מריר
50 גר' שוקולד צ'יפס לבן
50 גר' מיני מרשמלו ורוד/לבן ( או מרשמלו בגודל רגיל ובעזרת מספריים לגזור חתיכות קטנות של מרשמלו)





אופן הכנה
  1. לחמם תנור ל- 200 מעלות. לשמן היטב את השקעים בתבנית המאפינס  או לשים מנג'טים (אני משתמשת בתבניות סיליקון אישיות,אותן לא צריך לשמן)
  2. בקערה גדולה, לנפות יחד קמח,קקאו,אבקת אפייה. להוסיף מלח וסוכר,שוקולד צ'יפס חום,לבן ומיני מרשמלו. לערבב יחד את כל החומרים וליצור גומה במרכז הקערה
  3. בקערה קטנה או מד ליטר לערבב יחד עם מטרפה, חלב ,ביצים,שמן,תמצית וניל. לשפוך לגומה שעשינו בסעיף 2. לערבב עם כף רק עד קבלת תערובת אחידה. לשים לב לא ערבב יותר מידי אחרת המרקם של המאפינס יצא קשה וצמיגי.
  4. להעביר  את התערובת לתבנית שקעים ולאפות כ- 15 עד 20 דקות.
    לשים לב קיסם צריך לצאת עם מעט פירורים דביקים ולא יבש לגמרי.







0 Komentar untuk "מאפינס שוקולד מרשמלו"

Back To Top