שוקולד וחמאת בוטנים שילוב נהדר של טעמים
מתכון פשוט המכיל שלושה מרכיבים
למה טבעוני? כדי לפנק את אחותי האהובה
אני אוהבת מתכונים פשוטים
בלי להשתגע על חומרי גלם שקשה להשיג בחנות הקרובה לביתי
זוכרים את עוגיות הכוכבים בטעם שוקולד של חברת מן?
שמחתי לגלות שהעוגיות הללו עברו שיפור ועכשיו הן
ללא שומן טרנס וטבעוניות
עוגיות הכוכבים הן הבסיס לריבועי השוקולד
חומרים
300 גרם עוגיות כוכבים בטעם שוקולד של חברת מן
(או כל ביסקוויט אחר בטעם שוקולד,טבעוני)
200 גרם שוקולד מריר פרווה קצוץ
(רצוי שיהיה מעל 55% של מוצקי קקאו)
260 גרם חמאת בוטנים מתוקה (1 כוס)
(אני אוהבת להשתמש בחמאת בוטנים של B&D,יש להם חמאת בוטנים טבעית ללא תוספת סוכר נהדרת)
240 מ"ל מים רותחים (1 כוס)
אם רוצים לעטר את הריבועים כמו בצילום,יש לערבב 2 כפות חמאת בוטנים בצלוחית לקבלת תערובת חלקה,להעביר לקונוס שהכנו מנייר אפייה או למזרק זילוף ולעטר בזילופים את הריבועים
אופן הכנה
- להכין תבנית בגודל 28 ס"מ על 18 ס"מ מרופדת בנייר אפייה
- לטחון במעבד מזון את העוגיות לפירורים ולהעביר לקערה בינונית
- בקערת זכוכית לשים שוקולד קצוץ,חמאת בוטנים ולמזוג מעליהם את המים הרותחים. לתת לתערובת לעמוד כחמש דקות .לבחוש עם מטרפה לקבלת תערובת חלקה. אם לא הכל נמס אפשר לשים במיקרוגל לכמה שניות בחום בינוני עד להמסה מלאה
- לשפוך את קרם השוקולד על העוגיות ולערבב היטב. להעביר ולהקפיא לארבע שעות לפחות. לחתוך לקוביות ולעטר בחמאת בוטנים אם רוצים. לאחסן בהקפאה עם נייר אפייה שמפריד בין השכבות
עוגיות כוכבים. הייתי צריכה להחביא אותן מעצמי. יש לי חולשה דווקא לעוגיות יבשות ,אלו שטובלים בכוס קפה או תה |
0 Komentar untuk "ריבועי שוקולד וחמאת בוטנים-טבעוני"